Bezoekersinformatie
Inschrijven voor 1 of 2 dagen

Als congresbezoeker heeft u toegang tot alle lezingen, de informatiemarkt, een lunch en een borrel. De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. U kunt kiezen of u het congres één of twee dagen wilt bezoeken. U krijgt achteraf toegang tot de presentaties van het congres en de proceedings. Hieronder kunt u zich aanmelden en vindt u verdere voorwaarden en onze privacyverklaring.

Aanmelden (webformulier)

Aanmelden kan ook door het pdf-aanmeldformulier hieronder te printen, in te vullen en op te sturen.

Aanmeldformulier (pdf)

Via onderstaande knoppen kunt u het congres toevoegen in uw Outlook agenda. Kies na het downloaden voor openen (met Outlook), vervolgens kunt u de afspraak opslaan in uw agenda. (Werkt met Chrome en Edge.)

6 november 7 november 6 & 7 november Melden op LinkedIn 

Hieronder zijn de prijzen, voorwaarden en kortingsmogelijkheden opgenomen.

Prijs inschrijven t/m 30 september 1 dag 2 dagen
Bezoekers congres en infomarkt € 395,- p.p. (excl. BTW) € 695,- p.p. (excl. BTW)

Aanvullende voorwaarden

Alleen de infomarkt bezoeken

Bezoek van de infomarkt is gratis. Als u gebruik wil maken van de lunch betaalt u € 27,50. Indien u de informatiemarkt bezoekt en interesse heeft voor de lezingen en/of de proceedings, kunt u een congreskaart kopen aan de infobalie op het congres.


6e kaartje gratis

Als u met 6 personen komt, krijgt u een dagkaart voor de 6e persoon gratis. Dit geldt bij boeking in 1 keer (dus voor alle deelnemers tegelijk bestellen). U krijgt dan € 395 korting op de totaalprijs voor 6 personen als u uiterlijk 16 september besteld en betaalt voor 31 oktober. Als u na 16 september besteld of 31 oktober betaalt, zijn de kaartjes € 50 euro duurder en krijgt u dus € 445 korting. Dezelfde korting krijgt u ook als u met 5 personen komt die allen beide dagen komen.


BTW compensatiefonds voor gemeenten en provincies

Als u als medewerker bij een gemeente of provincie deelneemt aan congressen, kunt u de BTW-betaling over de deelname terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Daarmee verdient u 21% van de kosten terug. Vraag bij uw financiële administratie om meer informatie.


Privacy-verklaring

Bij het aanmelden voor het congres heeft u diverse gegevens aan ons verstrekt. Wij gebruiken de gegevens alleen voor de organisatie van het congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit. We zullen u voor het komende congres op de hoogte houden van de relevante ontwikkelingen betreffende het congres. Uw gegevens zijn in te zien uitsluitend door de congresorganisatie. Tijdens het congres komt uw naam en organisatie op de deelnemerslijst. De gegevens worden verder niet ter beschikking gesteld aan derden. Mogelijk worden er op het congres en op de beursvloer door de organisatie foto's gemaakt die we kunnen gebruiken op onze website, folder of andere promotie-uitingen.
Met uw aanmelding gaat u akkoord met onze werkwijze.