Informatie voor standhouders

Aanmelden als standhouder en meer informatie

Algemene informatie over de infomarkt vind u hier. Aanmelden voor de informatiemarkt kan via het aanmeldformulier. Ook kunt u met dat formulier prijzen opvragen voor mogelijkheden die hier nog niet genoemd zijn. Voor overige vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de congresorganisatie.

Aanmelden als standhouder


Stand huren

U krijgt beide dagen een plaats voor een stand op de informatiemarkt. Op één van de congresdagen mag u een pitchpresentatie houden waarin u uw stand aanprijst aan de bezoekers van het congres. Bij de reservering van een standplaats ontvangt u tevens voor twee personen gratis koffie, thee, een goed verzorgde lunch en hapjes en drankjes aan het eind van de middag.

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van de stand. Een plaats voor een posterstand is mogelijk vanaf € 1045,- en vanaf € 1995,- krijgt u een volledige standplaats. De mogelijkheden vindt u op het aanmeldformulier. De speciale stands op het middeneiland zijn gereserveerd voor adviesbureaus/organisaties die een integrale aanpak van de verbetering van de leefomgeving kunnen laten zien. In deze pdf vindt u meer informatie.

Als u uiterlijk 16 april een standplaats reserveert, krijgt u een gratis congreskaartje voor beide dagen. Als standhouder heeft u dan daarnaast ook de mogelijkheid om twee extra dagkaarten aan te schaffen voor het gereduceerde tarief van € 150,- (voor € 200 als u na 16 april reserveert). Zie ook het aanmeldformulier.