Informatie voor standhouders

Aanmelden als standhouder en meer informatie

Algemene informatie over de infomarkt vind u hier. Aanmelden voor de informatiemarkt kan via het aanmeldformulier. Ook kunt u met dat formulier prijzen opvragen voor mogelijkheden die hier nog niet genoemd zijn. Voor overige vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de congresorganisatie.

Aanmelden als standhouder


Stand huren

U krijgt beide dagen een plaats voor een stand op de informatiemarkt. Op één van de congresdagen mag u een pitchpresentatie houden waarin u uw stand aanprijst aan de bezoekers van het congres. Bij de reservering van een standplaats ontvangt u tevens voor twee personen gratis koffie, thee, een goed verzorgde lunch en hapjes en drankjes aan het eind van de middag.

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van de stand. Een plaats voor een posterstand is mogelijk vanaf € 1250,- en vanaf € 1950,- krijgt u een volledige standplaats. De mogelijkheden vindt u op het aanmeldformulier.

Op dit moment zijn de reguliere standplaatsen allemaal ingevuld. Als u met een stand of posterplaats op de informatiemarkt wil staan, dan kunt u contact opnemen met Ilse Viguurs (ilse@gtlbc.nl of via 06-54325269). In overleg zullen we dan kijken op welke wijze we kunnen aansluiten bij uw wensen.

Als standhouder heeft u de mogelijkheid om één extra congreskaart aan te schaffen voor het gereduceerde tarief van € 300,-. Zie ook het aanmeldformulier.

❰ Overzicht