Inschrijven voor 1 of 2 dagen

Als congresbezoeker heeft u toegang tot alle lezingen, de informatiemarkt, een lunch en een borrel. De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. U kunt kiezen of u het Congres één of twee dagen wilt bezoeken. U krijgt achteraf toegang tot de presentaties van het Congres en de proceedings. Op deze site kunt u zich aanmelden via het online formulier (1 bezoeker tegelijkertijd) of via het pdf-formulier (tot 4 bezoekers tegelijk) en vindt u verdere voorwaarden en onze privacyverklaring.

Aanmelden online formulier


Aanmelden kan ook door het pdf-aanmeldformulier hieronder te printen, in te vullen en op te sturen of via het online aanmeldformulier.

Aanmeldformulier (pdf)

Als u een plaats wilt reserveren voor een stand op de infomarkt, zie dan de informatie voor standhouders

Prijs inschrijven t/m 15 september 1 dag 2 dagen
Bezoekers Congres en infomarkt € 425,- p.p. (excl. BTW) € 725,- p.p. (excl. BTW)

Aanvullende voorwaarden

  • Inschrijven na 15 september, of betalen na 31 oktober: prijs congresbezoekers € 50 hoger.
  • Kaarten zijn persoonsgebonden, en kunnen niet uitgewisseld worden, ook niet in het geval van verplaatsing van het congres (behalve na schriftelijke goedkeuring door de organisatie).
  • Voor studenten bedraagt de toegangsprijs € 30,- voor één dag en € 45,- voor twee dagen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Ruud Gilde (ruud@gtlbc.nl) met naam, factuuradres, onderwijsinstelling en de te bezoeken congresdag(en), inclusief een kopie van de collegekaart voor 2021/2022 of een bewijs van inschrijving.
  • Sprekers worden automatisch aangemeld voor de dag dat zij een lezing geven (1 spreker per lezing) en hoeven zich voor die dag niet via het inschrijfformulier op te geven.
  • Bezoek van de infomarkt is gratis. Als u gebruik wil maken van de lunch betaalt u € 30,00. Indien u de informatiemarkt bezoekt en interesse heeft voor de lezingen en/of de proceedings, kunt u een congreskaart kopen aan de infobalie op het Congres.
  • Als u als medewerker bij een gemeente of provincie deelneemt aan congressen, kunt u de BTW-betaling over de deelname terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Daarmee verdient u 21% van de kosten terug. Vraag bij uw financiële administratie om meer informatie.

6e kaartje gratis

Als u met 6 personen komt die in dienst zijn bij dezelfde organisatie, krijgt u een dagkaart voor de 6e persoon gratis. Dit geldt bij boeking in 1 keer (dus voor alle deelnemers op dezelfde dag bestellen). U krijgt dan € 425 korting op de totaalprijs voor 6 personen als u uiterlijk 1 november bestelt en betaalt voor 31 december. Als u na 1 november bestelt of 31 december betaalt, zijn de kaartjes € 50 euro duurder en krijgt u dus € 475 korting. Neem om gebruik te maken van dit gratis kaartje contact op Ruud Gilde: 06 53793177 of via ruud@gtlbc.nl.

Privacy-verklaring

Bij het aanmelden voor het Congres heeft u diverse gegevens aan ons verstrekt. Wij gebruiken de gegevens alleen voor de organisatie van het Congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit. We zullen u voor het komende Congres op de hoogte houden van de relevante ontwikkelingen betreffende het Congres. Uw gegevens zijn in te zien uitsluitend door de congresorganisatie. Tijdens het Congres komt uw naam en organisatie op de deelnemerslijst. De gegevens worden verder niet ter beschikking gesteld aan derden. Mogelijk worden er op het Congres en op de beursvloer door de organisatie foto's gemaakt die we kunnen gebruiken op onze website, folder of andere promotie-uitingen. Met uw aanmelding gaat u akkoord met onze werkwijze.