Vijfentwintig toonaangevende stands

Naast het Congres is er een beurs/informatiemarkt waar circa 25 bedrijven en instellingen hun producten en nieuwste vindingen voor de analyse en de bestrijding van luchtverontreiniging, ongewenst geluid of trillingen tonen. Tevens zijn er (overheids)organisaties waarbij informatie ingewonnen kan worden over de diverse programma's en projecten die lopen in het kader van geluid, trillingen en luchtkwaliteit. Een plattegrond van de infomarkt met de organisaties die een stand hebben, en welke plekken nog beschikbaar zijn, vindt u hieronder.

De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Bezoek aan de markt is gratis. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Alle standhouders en bezoekers van de beurs en het congres worden bij ingang van de Expo wel gecontroleerd op een geldige QR-code in de CoronaCheck app.
Indien u interesse heeft voor de lezingen en/of de proceedings, kunt u een congreskaart kopen aan de infobalie op het Congres. Als beursbezoeker kunt u eveneens deelnemen aan de lunch. Het supplement voor de lunch bedraagt € 30,00, u kunt dit ter plekke contant betalen.

Als u een plaats wilt reserveren voor een stand op de infomarkt, zie dan de informatie voor standhouders.

logo

Thema's Congres

Luchtvaart - Weg - Spoor - Industrie - Beleid - Wetgeving - Maatregelen - Rekenen - Meten - Communicatie - Woningbouw - Gezondheid - Evenementen...

Contact
Lezingen/sprekers

Ruben van Moppes
06 - 15 89 63 49
ruben.vanmoppes@dbvision.nl

Contact
Congress/Infomarkt

Ruud Gilde
06 - 53 79 31 77
ruud@gtlbc.nl
Aanmelden maillijst

Copyright © All rights reserved.
Ontwerp inspiratie Colorlib