Vijfentwintig toonaangevende stands

Naast het Congres is er een beurs/informatiemarkt waar circa 25 bedrijven en instellingen hun producten en nieuwste vindingen voor de analyse en de bestrijding van luchtverontreiniging, ongewenst geluid of trillingen tonen. Tevens zijn er (overheids)organisaties waarbij informatie ingewonnen kan worden over de diverse programma's en projecten die lopen in het kader van geluid, trillingen en luchtkwaliteit. De voorlopige indeling van de stands voor 2023 komt in het voorjaar online. Hieronder staat ter info een plattegrond van de editie in 2022 van de infomarkt met de organisaties die een stand hebben.

De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Bezoek aan de markt is gratis. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden.
Als je interesse hebt voor de lezingen, kun je een congreskaart kopen aan de infobalie op het Congres. Als beursbezoeker kun je eveneens deelnemen aan de lunch. Het supplement voor de lunch bedraagt € 40,00, je kunt dit ter plekke contant betalen.

Als je een plaats wilt reserveren voor een stand op de infomarkt, zie dan de informatie voor standhouders.

logo

Thema's Congres

Luchtvaart - Weg - Spoor - Industrie - Beleid - Wetgeving - Maatregelen - Rekenen - Meten - Communicatie - Woningbouw - Gezondheid - Evenementen...

Contact
Lezingen/sprekers

Ruben van Moppes
06 - 15 89 63 49
ruben.vanmoppes@dbvision.nl

Contact
Congres/Infomarkt

Ruud Gilde
06 - 53 79 31 77
ruud@gtlbc.nl
Aanmelden maillijst

Copyright © All rights reserved.
Ontwerp inspiratie Colorlib