Aanmelden als standhouder en meer informatie

Algemene informatie over de infomarkt vind u hier. Aanmelden voor de informatiemarkt kan via het aanmeldformulier. Ook kunt u met dat formulier prijzen opvragen voor mogelijkheden die hier nog niet genoemd zijn. Voor overige vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de congresorganisatie.

Aanmeldformulier standhouders (pdf)

Stand huren

U krijgt beide dagen een plaats voor een stand op de informatiemarkt. Op één van de congresdagen mag u een pitchpresentatie houden waarin u uw stand aanprijst aan de bezoekers van het Congres. Bij de reservering van een standplaats ontvangt u tevens voor vier personen gratis koffie, thee, een goed verzorgde lunch en hapjes en drankjes aan het eind van de middag. (Extra lunches kunt u tot 28 oktober bij de organisatie aanvragen voor € 20,- per lunch (i.p.v. het reguliere lunchtarief van € 30,-.)

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van de stand. Een stand is mogelijk vanaf € 2075,- voor een volledige standplaats. De mogelijkheden voor stands en andere promo-mogelijkheden vindt u op het aanmeldformulier. Als u voor 1 juni een stand op het middeneiland reserveert, dan krijgt u na afstemming met de organisatie de mogelijkheid om een lezing te verzorgen op het Congres.