Inschrijfformulier Congres GTL 2021

U kunt dit formulier gebruiken om u aan te melden als bezoeker van het Congres GTL 2021. Bij problemen met het invullen van dit formulier kunt u contact opnemen met Ruud Gilde 06-53 79 31 77, ruud@gtlbc.nl. Velden met een * dienen verplicht te worden ingevuld.

Contactgegevens

Organisatie *:
Straat *:
Huisnummer *:
Postcode *:
Plaats *:
Land *:
Telefoon *:
Opdrachtnummer:

Deelnemer

Kaarten zijn persoonsgebonden, en kunnen niet uitgewisseld worden (behalve na schriftelijke goedkeuring door de organisatie).

Titel
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mailadres *
Werkgebied *
Opmerking

Kosten

De kosten voor inschrijving bedragen € 425,- voor 1 dag en € 725,- voor 2 dagen. Voorwaarde is wel dat u zich uiterlijk 26 september 2021 aanmeldt en uiterlijk 31 oktober 2021 betaalt. Indien u zich na 26 september 2021 aanmeldt of na 31 oktober 2021 betaalt geldt er een verhoging van € 50,-. Bij het gelijktijdige aanmelden van 6 of meer personen van dezelfde organisatie is een groepskorting van toepassing. Het uiteindelijke bedrag treft u aan op de factuur.

Deelnemer Aantal dagen Prijs
Voor kostenoverzicht a.u.b. boven gegevens invullen
* Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Na 31 december kan bij annulering geen restitutie meer plaatsvinden. Ambtenaren kunnen de BTW terug vragen bij het BTW compensatiefonds voor gemeenten en provincies.


Wanneer u alle (verplichte) gegevens heeft ingevuld, en de voorwaarden en privacyverklaring heeft gelezen en akkoord bevonden, kunt u deze aanmelding verzenden door op de knop 'Verzenden' te klikken. U ontvangt per e-mail binnen enkele minuten een automatische bevestiging van de aanmelding (mocht u geen e-mail ontvangen neem dan contact op met Ruud Gilde, 06-53 79 31 77). Tevens ontvangt u nog een aparte factuur.