Gilles Janssen Awards voor de beste spreker

Vanaf 2021 wordt deze award uitgereikt op het GTL Congres aan de beste spreker van de dag. In 2022 waren dit Merel Ursem (Soundappraisel) en Pieter Boon (We-Boost). De beste spreker wordt gekozen door de deelnemers aan het congres. De award is vernoemd naar Gilles Janssen die in 1997 een van de twee grondleggers van dit congres was. Gilles heeft met de organisatie van dit congres mensen met elkaar willen verbinden. Het congres is daarmee een belangrijk middel geweest voor het bouwen van een relatie- en kennisnetwerk binnen het vakgebied. Daarnaast was Gilles ontzettend goed in het geven van presentaties. Presentaties waar hij een ingewikkeld verhaal eenvoudig kon uitleggen, waarin helder de rollen van en relaties tussen stakeholders werden geduid en dat alles op een boeiende manier. Met deze Gilles Janssen Award willen wij sprekers op het GTL Congres aanmoedigen om hetzelfde te doen en Gilles een blijvende plek geven op zijn congres.

Winaars GTL Congres 2023

De winnaars in 2023 waren Edwin Verheijen (dBvision, dinsdag) en Jan Hardlooper (Buro Bouwfysica, woensdag). Met eervolle vermeldingen op dinsdag voor Merel Ursem (Glimi), Eugène de Beer (Peutz) en Julius Fricke (DGMR), en op woensdag voor Roy Wichink Kruit (RIVM) en Daniella Nijman (Halsten Advocaten).

Edwin Verheijen (links)

Jan Hardlooper

Winaars GTL Congres 2022

De winnaars in 2022 waren Merel Ursem (Soundappraisel, dinsdag) en Pieter Boon (We-Boost, woensdag). Met eervolle vermeldingen op dinsdag voor Daniëlla Nijman (Halsten Advocaten), Cor Kooy (Het GeluidBuro) en Moniek Zuurbier (GGD), en op woensdag voor Frank Elbers (dBvision) en Mark Bakermans (DGMR).

Merel Ursem

Pieter Boon