Call for Abstracts (open)

Wil je een lezing houden op het congres, en ben je een enthousiaste spreker, dan kun je een interessant en/of prikkelend voorstel voor een lezing inzenden. De programmacommissie is op zoek naar lezingen over een actueel onderwerp, en enthousiaste sprekers. De Call for Abstracts is online van maart tot mei. Daarin staat welke onderwerpen dit jaar bij voorkeur centraal staan. Als je een lezing wil geven op het congres, dien je uiterlijk 17 mei een voorstel voor een artikel in via het onderstaande webformulier. Je geeft hiermee aan dat je bereid bent een lezing te geven op het congres, akkoord te gaan met de sprekerskosten van 1/3 van de originele ticketprijs, en gaat akkoord met de overige voorwaarden.

DIEN EEN VOORSTEL IN

Het abstract dat je aanlevert gebruikt de programmacommissie om een selectie te maken welke lezingen er in het programma komen. Tevens worden sprekers verzocht om uiterlijk begin oktober een korte schriftelijke 'pitch' aan te leveren, die in het programmaboekje komt dat bezoekers krijgen op de dag van het congres.

Praktische informatie

Sprekers ontvangen eind juni een e-mail met de uitnodiging om een presentatie te geven over het onderwerp dat je zelf hebt aangedragen, of dat je met de organisatie overeengekomen bent. Als je voorstel niet door de programmacommissie is geselecteerd, ontvang je hiervan uiteraard ook bericht.

De hoofdspreker betaalt voor de dag van de lezing 1/3 van de normale toegangsprijs tot het congres (dit geldt per lezing voor 1 spreker). Als je inzending wordt geaccepteerd, ben je automatisch aangemeld. Overige praktische informatie over de gang van zaken rond inzendingen, presentaties, tips+tricks, aanmeldingen etc. en de voorwaarden voor sprekers vind je hier.

Meer info + nuttige tips

Aanmelden congres

  • Als hoofdspreker betaal je 1/3 van de toegangsprijs voor een dagkaart van het congres. Voor 2024 is de sprekersprijs € 187 (excl. BTW; een normale dagkaart kost € 560). Enkele weken voor het congres ontvang je daarvoor een factuur.
  • Je bent als hoofdspreker automatisch aangemeld voor de dag dat je een lezing geeft. Als je ook de andere congresdag wil komen, moet je je daarvoor apart aanmelden (zie deze link) en betaal je voor die dag de normale toegangsprijs voor bezoekers.
  • Alleen de hoofdspreker komt op het programma te staan, de organisatie kan hierop een uitzondering maken.
  • Tweede sprekers en/of mede-auteurs moeten zich op de gebruikelijke manier aanmelden als bezoeker (zie deze link) en betalen de normale prijs die geldt voor bezoekers.

Contact informatie

Als je spreker bent op het congres of een lezing wil geven, kun je contact opnemen met Ruben van Moppes of bij geen gehoor Frank Elbers.