Inschrijven voor 1 of 2 dagen

Als congresbezoeker heb je toegang tot alle lezingen, de informatiemarkt, een lunch en een borrel. De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Je kunt kiezen of je het congres één of twee dagen wil bezoeken. Achteraf krijg je toegang tot de presentaties van het congres. Op deze site kun je je vanaf juni aanmelden via het online formulier (1 bezoeker tegelijkertijd), of nu al met het pdf-aanmeldformulier (tot 4 bezoekers tegelijk). Hieronder staan verder de overige voorwaarden en onze privacyverklaring.

1 dag
2 dagen
Prijs inschrijven early bird (t/m 15 sep. 2024)
€ 510,- p.p. (excl. BTW)
€ 820,- p.p. (excl. BTW)
Prijs inschrijven late flyer (16 sep. t/m 12 nov. 2024)
€ 560,- p.p. (excl. BTW)
€ 870,- p.p. (excl. BTW)
Prijs inschrijven student (t/m 12 nov. 2024)
€ 40,- p.p. (excl. BTW)
€ 55,- p.p. (excl. BTW)

6e kaartje gratis

Als je met 6 personen komt die in dienst zijn bij dezelfde organisatie, krijg je een dagkaart voor de 6e persoon gratis. Dit geldt bij boeking in 1 keer (dus voor alle deelnemers op dezelfde dag bestellen). Je krijgt dan € 510 korting op de totaalprijs voor 6 personen als je binnen de early bird deadline bestelt en een week voor het congres betaalt. Als je na de early bird deadline bestelt of minder dan een week voor het congres betaalt, zijn de kaartjes € 50 euro duurder en krijgt je dus € 560 korting. Neem om gebruik te maken van dit gratis kaartje contact op Ruud Gilde: 06 - 53 79 31 77 of via ruud@gtlbc.nl.

Aanvullende voorwaarden

  • Bij inschrijven voor de early-bird deadline én betalen na 31 oktober: prijs congresbezoekers € 50 hoger.
  • Kaarten zijn persoonsgebonden, en kunnen niet uitgewisseld worden, ook niet in het geval van verplaatsing van het congres (behalve na schriftelijke goedkeuring door de organisatie).
  • Het studententarief geldt voor scholieren en voor bachelor- en masterstudenten aan een erkende opleiding op universiteiten en hogescholen die genoemd worden in de bijlage van de Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek. Studenten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Ruud Gilde (ruud@gtlbc.nl) met naam, factuuradres, onderwijsinstelling en de te bezoeken congresdag(en), inclusief een kopie van de collegekaart voor het lopende congresjaar of een bewijs van inschrijving.
  • Sprekers worden automatisch aangemeld voor de dag dat zij een lezing geven (1 spreker per lezing) en hoeven zich voor die dag niet via het inschrijfformulier op te geven. Ze betalen voor die dag 1/3 van de toegangsprijs. (Wil je als spreker ook de andere dag komen, dan moet je je wel apart aanmelden, voor de normale prijs.)
  • Bezoek van de beurs is gratis. Als je gebruik wil maken van de lunch betaal je € 40,00. Als je de beurs bezoekt en interesse hebt voor de lezingen en/of de proceedings, kun je een congreskaart kopen aan de infobalie op het congres.
  • Als je als medewerker bij een gemeente of provincie deelneemt aan congressen, kun je de BTW-betaling over de deelname terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Daarmee verdien je 21% van de kosten terug. Vraag bij je financiële administratie om meer informatie.
  • Zie deze link voor de privacyverklaring